Kategori: Små kukar

medicinsk massageterapeut spa bromma

, 22/11 och 3/11, alltså både vardagar och helger. Jag är oändligt tacksam mot den vän som bjöd in mig till detta! 07/04/18 På fredag åker jag på bröllopsresa, men i morgon finns fortfarande några tider kvar på Cityterapeuterna - Kiropraktik, Naprapati, Massage. Eller en personanpassad kombination av dem. 05/06/18 Nu öppnar jag upp för behandlingar hemma igen!

Medicinsk massageterapeut spa bromma - Bromma Beauty

Idag var det exakt 3 år sedan jag jobbade min första heldag som massör! Tryck på bokaknappen och kolla tiderna där, eller om det är krångligt/du inte hittar nån tid som passar - messa eller maila mig istället, så styr vi upp något. Lyssna på 2 korta videos på vår hemsida. Den här kursen vänder sig till er som vill få en förståelse för hur vi genom att ge och få massage kan öka vårt välbefinnande. Jag behandlar två kunder de datum som finns, så vill du boka en tid, skriv vilket eller vilka datum du är intresserad av samt fm eller em, så försöker jag pussla ihop så alla kan få tid. Håll er uppdaterade genom att gilla sidan! Nästa gång jag är på Malavé Do Hälsocenter för MMmassage är 25/11. Du som vill gå vidare på steg 2 den här terminen måste bestämma dig före onsdag! Det nya året kommer vi i MMmassage och sikta på att få in fler "egna" företagskunder, så om det är intressant för dig så hör av dig så skickar vi vårt fina provapåerbjudande till ditt företag! 2016 var mitt första hela år som massör. medicinsk massageterapeut spa bromma

Viengs Spa Massage, Kvarnbacksv: Medicinsk massageterapeut spa bromma

Om jag kunde massera mig själv skulle jag boka in mig på behandling varje dag. Sen kommer jag inte ha några lediga tider där förrän i juli, så passa på att kom i form! 10/20/16, första (oväntade förstår jag ) tipset är att boka in sig på en massagebehandling hos mig! Vad vill jag lämna bakom mig och vad vill jag fortsätta med? 10/03/18, nu ligger tider uppe för bokning hos mig på Cityterapeuterna! (600/60 min, 800/90 min). 05/27/18 Det har kommit in lediga tider på Cityterapeuterna - Kiropraktik, Naprapati, Massage imorgon måndagkväll samt nästa helg, 1-2/6. För nybesök för healingbehandlingarna kostar det 300 kr för 60 min.

Medicinsk massageterapeut spa bromma - Massageterapi, Tranebergs

Skriv eller sms:a för bokning! Gå in på deras sida eller Boka Direkt om du vill boka massage! 03/06/19, på söndag fm finns ledig tid för massage, healing eller lymfflödesmassage. 02/03/19, nya tider finns på Cityterapeuterna i februari på söndagarna! 01/05/19, vad roligt det var att komma tillbaka till Cityterapeuterna s fina lokaler och jobba idag.

Idas h nder: Medicinsk massageterapeut spa bromma

Ser mycket fram emot det, har bara hört gott om utbildarna och vill verkligen lära mig mer om lymfsystemet och hur jag kan jobba med det Finns platser kvar på denna viktiga kurs! Förbättrar blodflödet och syresättningen av musklerna. Mer information om oss och vår verksamhet hittar ni på vår hemsida. Gilla den för att få bra erbjudanden! Behandlande massage för hemmabruk - kurs 5-6 maj ekerohalsorum Är du intresserad av att lära dig massera? Det är redan klart att vi från 1/10 kommer att finnas på Malavedo varje söndag. Ha en fin helg allihop! Y tú cómo estás? Läge att välja och vraka med andra ord 03/29/19, på söndag 7/4 fm finns ledig tid för massage, healing eller lymfflödesmassage. I helgen går jag sista delen i utbildningen till lymfmassör, det är ett sätt för mig att ta hand om min kontanter prostituerade sex nära stockholm kropp och min lust till utveckling. Stretchråd och råd om självträning vid behov 30 min behandling 350 kr 45 min behandling 450 kr 60 min behandling 550 kr, jag finns på DanniLees Hair Beauty Spa på Dalvägen 19 i Tumba. 10/23/18, nu har första månaden på nya stället invigts, vad gäller mig. Annars 600 kr för 60 min eller 800 kr för 90 min. Glöm inte att investera dem i något gött för er själva innan de brinner inne! Detta för att få vetskap ifall du har någon skada eller sjukdom som kräver att jag vidtar försiktighet eller speciella åtgärder. 02/19/18 Som några av er kanske vet så är Healingformen jag håller på med Healing touch.

Medicinsk massageterapeut spa bromma - Lämna en Kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen har inte publicerats. Behövliga fält är markerade *